E5 kampioen

E5 kampioen

E5 kampioen 638 850 K.V. SCO

Na een spannende thuiswedstrijd tegen LDODK E3 is ook SCO E5 kampioen geworden. De ietwat nerveuze spelers van SCO E5 wisten de eerste kansen niet te benutten, maar na een 1-0 achterstand begonnen ze beter te spelen en te schieten. Bij rust was er een comfortabele voorsprong van 4-2. In de tweede helft bleef LDODK geduldig spelen en kwam een paar keer op 1 doelpunt verschil. In het laatste kwart liep onze E5 weer uit naar een mooie eindstand van 7-4 en was Annemijn Zwolle van onze selectie aanwezig om de medailles aan de winnaars uit te delen. Goed gespeeld Lauren, Malin, Josefien, Sem, Olivier en Mika! Felicitaties voor jullie en natuurlijk ook voor trainer/ coach Mark.