Livescore Livestream

Reuzenpanda's

Bij de reuzenpanda’s leer je de basisvaardigheden van verschillende sporten (onder andere atletiek, voetbal, hockey en korfbal). Daarnaast besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van de motorische vaardigheden. De trainingen zijn op dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur, in de even weken. Er is gekozen de trainingen om de week te doen, zodat het goed te combineren is met zwemles of andere hobby’s. De trainingen worden gegeven door Julian Frieswijk. In de winterperiode trainen de reuzenpanda’s in de gymzaal achter basisschool De Striepe in Oldeholtpade.

De kosten zijn € 4,- per training en worden na afloop van het seizoen verrekend. Wil je in de 'vrije' week ook graag sporten dan ben je op iedere zaterdagochtend om 9.30 uur van harte welkom bij de Kangoeroe Klup. De Kangoeroe Klup traint ook in de gymzaal van De Striepe.
Ben je 5, 6 of 7 jaar en wil je graag sporten? Kom op woensdag 6 september naar de eerste training. Neem je vriendje of vriendinnetje mee! De eerste maand is een proefmaand en is dus gratis!

Voor wie: Alle kinderen van 5 tot en met 7 jaar.
Wanneer: Woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur (in de even weken)
Waar: Basislocatie is het korfbalveld van SCO en de gymzaal achter de Striepe. Ook wordt er op locatie getraind, wanneer dit het geval is wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
Kosten: € 4,- per training.
  
Meer informatie:
Cobie Brand
sporten@kvsco.nl of 06-53346806
Website realisatie: HelderHoogeveen.com